Så här laddar du ditt kontantkort

Saknar du pengar, samtalsminuter, gratis sms eller surf på ditt kontantkort? I så fall kan det vara dags att tanka det. Att tanka ditt kontantkort är riktigt enkelt och dessutom går det snabbt.

Det enda du måste göra är att välja en av tre populära metoder att tanka kontantkortet med. Det hela går på några få minuter och du kan direkt börja ringa och surfa när du tankat.

Du kan dels tanka pengar som du sedan kan använda för att ringa, sms:a och surfa med. Men du kan även tanka pengar som du sedan köper paket för. I dessa paket får du en specifik mängd sms, samtal och surf. Du kan tanka både din egen mobil och andras, allt du behöver är pengar och rätt telefonnummer att tanka.

Ladda ditt kontantkort med max 5 enkla steg

Att ladda ditt kontantkort är enkelt och smidigt. Ofta tar det bara någon minut att ladda kontantkortet och trots att det kanske inte omedelbart syns i ditt saldo så kommer pengarna direkt in på ditt kontantkort. Du kan alltså surfa, ringa och sms:a för dina pengar så snart du har laddat kontantkortet.

Det finns flera sätt att ladda ditt kontantkort på. Du kan välja mellan att ladda med ett värdebevis, på din operatörs hemsida eller i operatörens app. Det du behöver göra är bara att välja metod, tanka och sen är det klart.

Ladda ditt kontantkort med ett värdebevis

Det är vanligt att tanka kontantkortet med ett värdebevis. Det är extra enkelt om du snabbt vill tanka kortet men inte har tillgång till internet. Det hela sker i ett fåtal enkla steg:

 1. Gå till närmsta kiosk eller affär och köp ett värdebevis.
 2. Välj hur mycket pengar du vill tanka för, alltså hur mycket värdebeviset ska kosta.
 3. Skriv in den kod som står på värdebeviset och tryck på luren. Det är dels en kod för att tanka, dels en kod som är specifik för ditt värdebevis.
 4. Nu har du tankat ditt kontantkort!

Ladda ditt kontantkort på operatörens hemsida

Ett enkelt sätt är att tanka ditt kontantkort på är genom operatörens hemsida. Du behöver inte ens logga in på Mina Sidor för att tanka ditt kontantkort. Det hela sker i ett fåtal snabba steg:

 1. Klicka dig in på din operatörs hemsida
 2. Välj att tjänsten för att tanka kontantkort
 3. Skriv in det telefonnummer vars simkort du vill tanka
 4. Välj hur mycket pengar du vill tanka med
 5. Betala och sen är det klart!

Exempel hur det ser ut på Telias webbplats

Ladda ditt kontantkort i operatörens app

Det är precis lika enkelt att tanka ditt kontantkort genom att använda mobiloperatörens app. Här krävs det att du är ansluten till Wi-Fi eller har surf kvar på ditt kontantkort så att du kan använda appen.

 1. Öppna upp operatörens app
 2. Välj att tjänsten för att tanka kontantkort
 3. Skriv in det telefonnummer vars simkort du vill tanka
 4. Välj hur mycket pengar du vill tanka med
 5. Betala och sen är det klart!
Visa kommentarerDölj kommentarer

Lämna en kommentar