Chilimobil – Omdöme och prisjämförelse 2024

Chilimobil är en av de senaste aktörerna på den svenska marknaden för mobiloperatörer och har på senare år blivit ett extremt populärt val bland kunderna. Med fina studentabonnemang är det lätt att tro att detta enbart är ett abonnemang för unga människor men faktum är att det passar minst lika bra för alla – oavsett var i livet du befinner dig. Riktigt låga priser och alltid fri surf samt korta eller inga bindningstider alls gör att alla som vill ha en progressiv mobiloperatör med ett mycket stabilt nät väljer att satsa på just Chilimobil.

Vad har då Chilimobil att erbjuda som mobiloperatör?

Chilimobils mobilabonnemang

Du kan som kund kan välja ett mobilabonnemang där utbudet ger dig chansen att satsa på ett som har 6GB eller hela 100 GB. Det finns också flera utmärkta alternativ för fri surf i ditt abonnemang och är du student finns det goda möjligheter att få extra fördelaktiga priser på abonnemanget, förutsatt att du kan uppvisa bevis på att du studerar. Chili erbjuder inte kontantkort utan satsar istället på att du skall få ett tryggt abonnemang som inte kostar mer än det måste. Detta ger dig större möjligheter att kunna använda mobilen utan problem i såväl vardagen som när du är ute och reser.

surfsamtalbindningstidprisansök

Student

6 GB

surf/månad

Fria

samtal och SMS

0 mån

bindningstid

129 kr/mån

Ansök

6 GB

surf/månad

Fria

samtal och SMS

0 mån

bindningstid

149 kr/mån

Ansök

Student

100 GB

surf/månad

Fria

samtal och SMS

0 mån

bindningstid

259 kr/mån

Ansök

100 GB

surf/månad

Fria

samtal och SMS

0 mån

bindningstid

279 kr/mån

Ansök

Student

Fri

surf/månad

Fria

samtal och SMS

0 mån

bindningstid

329 kr/mån

Ansök

Fri

surf/månad

Fria

samtal och SMS

0 mån

bindningstid

349 kr/mån

Ansök

Fri

surf/månad

Fria

samtal och SMS

0 mån

bindningstid

3 490 kr/år

2 kostnadsfria månader 

Ansök

Chilimobils mobila bredband

Många kunder önskar också skaffa ett mobilt bredband som går att använda för alla behov, och kanske speciellt då du befinner dig på språng. Att enkelt kunna nyttja nätet på exempelvis laptopen gör ju att du slipper oroa dig över om platsen du befinner dig på har något tillgängligt wifi eller inte. Chilimobil erbjuder också ett riktigt bra mobilt bredband med antingen 50 eller 100 GB. Ä

Även här finns det möjlighet att välja utmärkta alternativ där du får fri surf och därmed kan ta med din laptop i princip var som helst i Sverige, eller till och med utomlands. Det är enkelt att göra dina val och du kan alltid lägga till eller förändra det val du redan gjort utan problem. Allt du behöver göra är att kontakta kundservice så kommer de att hjälpa dig att justera ditt abonnemang så som du önskar det. Kom också ihåg att du enkelt kan se vad som gäller för just dig på dina sidor på Chilimobils hemsida.

surfbindningstidprisansök

50 GB

surf/månad

0 mån

bindningstid

249 kr/mån

Ansök

100 GB

surf/månad

0 mån

bindningstid

299 kr/mån

Ansök

Fri

surf/månad

0 mån

bindningstid

449 kr/mån

Ansök

Täckningsgrad för Chilimobil

Chilimobil erbjuder alla kunder en extremt bra täckningsgrad i Sverige. Faktum är att du når hela 98,9 % av den svenska befolkningen, något som gör att det i princip inte spelar någon roll var du bor om du vill prova Chili. Du kommer alltid att kunna använda din mobil eller annan enhet med mobilt bredband på precis det sätt som du önskar dig. Chilimobil använder sig av Tres mobilnät och har i flera undersökningar fått bäst resultat vad gäller uppkopplingsmöjligheter och täckning. Dessutom surfar du högupplöst utan problem vare sig du är på resande fot eller befinner dig hemma och vill kunna chilla med Chilimobil.

Är du intresserad av att veta mer om Chilimobil och deras täckningsgrad? Då kan du alltid besöka deras hemsida för att få en fullständig karta över hur täckningen ser ut. Där finner du också alltid eventuella uppdateringar som kan ha uppkommit sedan du senast tittade. Chilimobil utvecklar nämligen ständigt sin täckningsgrad för att nå ut till så många kunder som möjligt.

Fördelar med att välja Chilimobil

Det finns mängder av fina fördelar med att välja Chilimobil istället för någon av de många andra mobiloperatörer som finns på marknaden. Här har vi samlat de viktigaste anledningarna till varför du skall välja Chilimobil som din nya mobiloperatör.

  • Täckningsgraden är mycket hög och når hela 98,9% av Sverige. Detta betyder att du som kund aldrig behöver oroa dig över om du kommer att kunna använda din mobil eller andra enhet så som du önskar. Istället kan du tryggt förlita dig på att mobilen fungerar nästan oavsett vart du går eller åker.
  • Fri surf på ett enkelt sätt och utan dolda kostnader. Nu gäller slopad bindningstid och obegränsade samtal, sms och mms i ditt fasta pris. Dessutom ingår det upp till hela 25 GB surf om du väljer att surfa på resande fot i utlandet.
  • En extremt duktig kundservice som alltid finns tillgängliga för att hjälpa till. Du når dem på såväl chatt som telefon eller via mejl, varje dag i veckan.
  • Med Chili-kompisar så kan du dessutom få rabatt på mobilräkningen. Detta betyder att du som rekommenderar en kompis får 10 kronors rabatt på din nästa mobilräkning. Med flera kompisar kan du alltså minska din räkning avsevärt varje månad.

Det finns som du ser massor av fördelar med att välja Chilimobil och den kanske främsta är att det är billiga priser men ett mycket bra mobilabonnemang. Du behöver helt enkelt inte betala mer än nödvändigt men kan ändå få ett mobilabonnemang i absolut toppklass. Det finns helt enkelt inte många som kan slå det erbjudande som Chilimobil kommer med.

En enklare vardag med mobilen med Chilimobil

Genom att välja Chilimobil för ditt nya abonnemang kommer du genast att upptäcka hur enkelt det kan vara att få ett bra mobilabonnemang. Allt du behöver göra om du vill flytta över ett redan existerande nummer är att höra av dig till kundservice. De hjälper dig omedelbart att komma igång.

Livet förändras ständigt och om du känner att du behöver göra förändringar till det existerande abonnemang du redan har så är detta fullständigt möjligt. Du kan såklart också lägga till ytterligare funktioner och hjälpmedel för att göra vardagen med din mobil enklare än någonsin. Chilimobil har helt enkelt allt du kan önska dig i form av låga priser, stabilt nät och en täckningsgrad som i princip inte går att jämföra med någon annan operatör i hela Sverige idag.

Varför betala mer än du behöver för mobilen? Du behöver inte välja att betala mer än du har råd med varje månad för att få ett riktigt bra mobilabonnemang. Välj Chilimobil redan idag och få en enklare vardag. Du kommer inte att ångra ditt beslut.